Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 31 to 39 of 39

Thread: Owned by Spyware!! Please Help?

  1. #31
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    The Middle
    Age
    71
    Posts
    4,079
    What am I doing wrong? I feel a bit of a melvin here!!! In startup I held down f8 and it brought me to the same option window as if i just pressed f8..I presume it doesn't make a difference?
    Hey, don't feel bad, I truly believe these machines have a built in command that says "make the operator feel like an idiot"...LOL...we all have felt that way, many, many times!

    As far as getting into the command prompt, if you got in there then no problem.
    Why not try using CCleaner that you downloaded earlier when we began all of this. It will clean out the files we are trying to remove anyway. Just run it in Normal Mode and use the Default Scan only. Let it analyze and then remove whatever it finds. Then reboot the computer and see if the errors still appear.

    Also, have looked and looked for info on your "grayware" listing TSPY_PUPER and can find virtually nothing, except the same info from others that you have posted about it found by the Trend Micro scan but not removed. I would have to guess that it is also known, somewhere, by another name and quite possible one of those trojans found by your various scans and removed was probably this one also. Honestly? I don't know.
    Last edited by jholland1964; 09-13-2006 at 03:03 PM.

  2. #32
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    19
    Thanks, I run ccleaner every time I finished surfing.

  3. #33
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    The Middle
    Age
    71
    Posts
    4,079
    Quote Originally Posted by spyware_victim View Post
    Thanks, I run ccleaner every time I finished surfing.
    Well, rats, then that obviously is not causing the problem! Can you run Internet Explorer even when this error comes up?

  4. #34
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    19
    Quote Originally Posted by jholland1964 View Post
    Well, rats, then that obviously is not causing the problem! Can you run Internet Explorer even when this error comes up?
    The window closes down after I send error report...hmm...maybe I should just live with it?

  5. #35
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    The Middle
    Age
    71
    Posts
    4,079
    1. Go to Control Panel.
    2. Click System.
    3. Go to the Advanced tab.
    4. Click Error Reporting.
    5. Click the "Disable Error Reporting" radio box, but select the "But notify me when Critical Errors Occur".

  6. #36
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    19
    Quote Originally Posted by jholland1964 View Post
    1. Go to Control Panel.
    2. Click System.
    3. Go to the Advanced tab.
    4. Click Error Reporting.
    5. Click the "Disable Error Reporting" radio box, but select the "But notify me when Critical Errors Occur".
    Ok there doesn't seem to be an option for the instructions you gave me.
    I took a screen shot to show what my options are.
    [IMG][/IMG]

  7. #37
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    The Middle
    Age
    71
    Posts
    4,079
    Whoops, forgot you were running 2K. This would take a regedit to disable.

  8. #38
    Download free SUPERAntis. Will take care of most of your problem.

  9. #39
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    The Middle
    Age
    71
    Posts
    4,079
    Quote Originally Posted by dontworrybehappy View Post
    Download free SUPERAntis. Will take care of most of your problem.
    SAS is a good program but this thread is over 6 years old and chances are good the poster no longer owns this machine since this operating system has reached the end of its life cycle and no longer supported.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •